After sun, de beste natuurlijke DIY remedies


Wat we ervaren zijn de laatste dagen van de zomer om door te brengen op het strand. Na zich enkele uren aan het looien te hebben Gewijd, wordt het echter essentieel om de huid te hydrateren en te kalmeren met aftersole: laten we eens kijken wat de beste natuurlijke DIY remedies zijn.

Komkommer
Komkommers, dankzij hun antioxidant en pijnstillende eigenschappen, kunnen de pijn die wordt veroorzaakt door een zonverbrande huid verlichten, beschermen tegen huidveroudering en hydrateren in de diepte.

Om ze te gebruiken als doe-het-zelf After-sun remedies, meng verse komkommers, breng ze direct aan op rode gebieden en laat ze een paar minuten staan. Je kunt ook wat witte yoghurt toevoegen om een romige en hydraterende samenstelling te krijgen die lijkt op een body cream.

Appelazijn
Appelazijn reactiveert de bloedsomloop, maakt weefsels elastischer, egaliseert de huid, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en heeft de mogelijkheid om de pH van de huid te herstellen. het kan ook de huidvlekken verlichten die door de zon worden veroorzaakt tegen de avond de huidskleur, helpt jeuk en ontstekingen te verlichten en reinigt de huid diep zonder dat deze te droog of te vettig wordt. Om deze reden kunnen we een glas toevoegen aan een warm bad om de ergernissen van blootstelling aan de zon te verlichten en een langdurige en blijvende teint te behouden.

Aardappel
Aardappelen, dankzij hun anti-inflammatoire en antipruritische eigenschappen, zijn een perfecte remedie om het ongemak als gevolg van langdurige blootstelling aan de zon te verlichten. Breng dan gekookte en geplette aardappelen aan als een rustgevend kompres op de rode en verwarmde gebieden, laat het een paar minuten inwerken en spoel het vervolgens voorzichtig uit.

aloëvera
Aloë vera heeft antibacteriële, antiseptische, ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen die het perfect maken als een natuurlijke After-sun remedie. Dit creëert een natuurlijke verdediging voor de huid, versnelt en stimuleert de processen van celregeneratie, helpt ook het lichaam om snel te reageren op huidstress en irritatie en vereenvoudigt de processen van het herstellen van sporen op de huid en wonden.

Om een natuurlijke remedie aftersoil te bereiden doe het zelf, kunt u de pulp van aloëbladeren gebruiken door het direct op de rode huid aan te brengen: begin met het blad te schillen, om de gelatineuze pulp te krijgen die erin zit. Snijd het dan in stukken en laat het rusten in de koelkast of vriezer voordat u het aanbrengt en masseert het op rode huid.

Als alternatief kunt u de pulp mengen met een paar druppels van uw favoriete etherische olie, om de intense geur te dempen, giet alles in de ijsvormen en laat rusten in de vriezer. Op deze manier, wanneer je het nodig hebt, kunt u een kubus op te halen om te passeren in de meest geïrriteerde gebieden.

Natriumbicarbonaat
Zuiveringszout heeft een hydraterende werking en is een natuurlijke en effectieve reiniger die een diepe antiseptische en antibacteriële werking uitvoert. Maak vervolgens een koud kompres op basis van water en bicarbonaat om ongeveer 15 minuten te laten staan om roodheid en zonnebrand te bestrijden en om de PH van de huid opnieuw in evenwicht te brengen.

Melk
Melk, dankzij zijn talloze heilzame eigenschappen, is een echte bondgenoot van schoonheid, gebruikt sinds de oudheid om droogheid en uitdroging van de huid tegen te gaan. Melk verbetert de elasticiteit en hydratatie van de huid, evenals het uitvoeren van een anti-aging, regeneratieve, verfrissende en kalmerende werking.

Koemelk is daarom een snelle en goedkope natuurlijke After-sun remedie, ideaal voor het verlichten van het ongemak en de pijn veroorzaakt door zonnebrand en geweldig voor het voeden en hydrateren van de huid, om u te helpen een perfecte kleur te behouden na verloop van tijd. Het is voldoende om koude melk uit de koelkast te nemen, er een katoenen doek of gaas in te dompelen en op de huid aan te brengen.

Sint-Janskruidolie
Sint-Janskruidolie is een uitzonderlijke natuurlijke After-sun remedie, in staat om de huid te hydrateren, de celregeneratie te versnellen en pijn en pijn te verzachten.

Breng St.janskruid olie meerdere keren per dag op de te behandelen gebieden, maar vermijd exporteren naar de zon na gebruik, om het optreden van fotosensibilisatiereacties uit te sluiten.

Kamille
Kamilleolie is een bekend huiddecongestivum, ook gebruikt in cosmetica om de huid te ondersteunen bij irritatie, als kalmerend en als mild antisepticum. Kamille heeft bovendien een kalmerende, verzachtende, kalmerende, ontstekingsremmende en antimicrobiële werking. Om te profiteren van de verzachtende en verzachtende eigenschappen zal volstaan om een afkooksel te maken door het mengen van calendula olie en kamille. Eenmaal klaar, week het gaas in de warme vloeistof en breng het voorzichtig enkele malen over de rode huid, totdat het volledig geabsorbeerd is.

Have any Question or Comment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *