De NSS Yachting van Pontedera in de race om de beste catamaran verkoper award in Europa te winnen 2021


De NSS Yachting van Pontedera kondigt de verkoop van de 100e lagune catamaran. Een succes voor Simone Morelli ‘ s bedrijf, dat sinds 2013 dealer is van het prestigieuze merk, een toonaangevende internationale scheepswerf voor de productie van cruise catamarans. NSS Yachting, die in de afgelopen twee jaar de titel van ‘Europa beste Dealer’ heeft gewonnen voor het eerste bedrijf op Europees niveau voor het aantal verkochte cruise catamarans, is in de race om deze belangrijke erkenning te winnen ook in 2021.

“Buiten de directe verkoop – legt Simone Morelli, directeur van NSS Group-het is ook dankzij de managementprogramma’ s die nieuwe enthousiastelingen landen op de catamaran. De formule bepaalt dat de klant de boot koopt zonder zich zorgen te maken over het beheer voor een overeengekomen periode. In die periode, bijvoorbeeld 5 jaar, zal de catamaran een lijfrente produceren aan de eigenaar van ongeveer 50% van zijn koopprijs, maar het zal ook bruikbaar zijn door NSS Charter dat het aan derden kan verhuren en het beheer op eigen kosten zal verzorgen. Na de periode van vijf jaar is de reder volledig beschikbaar en kan hij beslissen of hij het programma wil voortzetten.”

Er zijn 26 catamarans verkocht in 2019, 25 in 2020 en 20 in deze eerste helft van 2021. “Ze zijn ook de indicator van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het merk Lagoon. De catamaran in het algemeen is het opleggen van zichzelf in de nautische wereld voor het comfort-verklaart het bedrijf-de grote ruimtes en de bruikbaarheid van het gebruik. Onder de belangrijkste klanten van de catamaran zijn er degenen die afkomstig zijn van de motorboot en zijn op zoek naar meer stabiliteit en veiligheid zonder op te geven ruimte en comfort met het voordeel van zeilen, maar ook de zeeman die meer rust en comfort zoekt. In feite, een 40-voet catamaran heeft de ruimtes van een 55-voet boot, is stabieler en is net zo snel. Bovendien heeft de toeristische Jachthaven de prijzen aangepast, daarom zijn de kosten evenredig en duurzaam”.

Have any Question or Comment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *