Facial Yoga, de beste oefeningen om het gezicht te versterken


Gezichtsyoga, ook wel gezichtsyoga genoemd,is een natuurlijke discipline die houding en ademhaling in yoga met gerichte expressieve bewegingen combineert. Deze techniek, gemaakt door Fumiko Takatsu, brengt zowel fysieke als mentale voordelen, ook het verbeteren van het uiterlijk van het gezicht. Gezichtsyoga, die leert hoe al zijn spieren goed te bewegen, staat in feite toe om het gezicht meer symmetrisch te maken die de huid meer toned en lichtgevend maken.

Deze discpilina kan gemakkelijk worden beoefend, zelfs thuis door middel van een paar eenvoudige oefeningen: laten we eens kijken welke.

Gezichtsyoga, oefeningen om thuis te doen
Oefeningen van facial yoga zijn gebaseerd op het principe van contractie en ademhalingstechnieken. Deze discipline is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan zelfs door jongeren worden beoefend om het verouderingsproces van de huid te vertragen en de verschijning van rimpels, donkere kringen, kraaienpootjes en slappe huid te voorkomen.

Om gezichtsyoga thuis te oefenen heb je slechts een spiegel en 10 minuten per dag training nodig: het geheim ligt in het handhaven van de positie voor een paar seconden en in een paar weken, training met constantheid, zult u al de eerste resultaten merken.

Voordat u begint, is het altijd goed om vanaf een korte opwarmfase te beginnen om de bloedsomloop te activeren en de gezichtsspieren voor te bereiden op de dagelijkse training: open uw ogen, glimlach veel, trek uw tong uit, draai uw hoofd naar rechts en links en raak uw oren ten slotte aan met uw vingertoppen die een beetje druk uitoefenen.

Oefeningen tegen voorhoofdsrimpels: rimpel je voorhoofd en blijf in deze positie voor 10 of 15 seconden, open dan je ogen en stam je voorhoofdshuid. Herhaal dit ten minste 10 keer.
Oefeningen voor de lip contour: plaats de wijsvingers op de zijkanten van de mond en trek naar buiten. Tegelijkertijd kracht met je spieren om beweging te voorkomen. Houd altijd de positie van de vingers stil en herhaal de oefening 20 keer per dag.
Oefeningen voor de jukbeenderen: om hoge en gedefinieerde jukbeenderen te hebben, inhaleer en blaas de wangen op, waarbij je je voorstelt dat je ballonnen erin hebt. Houd de positie voor een paar seconden, dan slik de lucht. Herhaal 20 keer per sessie.
Oefeningen tegen kraaienpootjes: plaats de wijsvingers onder de wenkbrauwen, duimen op de jukbeenderen en trek heel voorzichtig om de ogen te openen. Sluit ze dan en maak oppositie met de kracht van je vingers. Herhaal 10 keer per sessie.
Hals en decolleté oefeningen: glimlach stevig, trek de mondhoeken naar beneden, maar niet je kin, en doe dan een beetje kracht door te proberen om je mond te openen. Houd de positie met uw vingers voor een paar seconden en herhaal de oefening 20 keer per dag.
De voordelen van facial yoga
Gezichtsyoga, zolang u consistentie hebt en de oefeningen op de juiste manier worden beoefend, is een discipline die vele voordelen, met inbegrip van brengt:

verbeterde bloedcirculatie;
toning van spieren:
rimpelreductie en preventie:
verhoogde elasticiteit en oxygenatie van de huid;
hulp bij het corrigeren van asymmetrie in het gezicht.
Face yoga produceert ook tal van mentale voordelen, het genereren van welzijn en sereniteit, helpt ons om stress te verminderen en geeft ons een nieuw bewustzijn en meer vertrouwen in onszelf.

Have any Question or Comment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *