Fitness, de beste oefeningen om de dijen te versterken


za dat niet goed doen aan de lijn en de neiging om op te zwellen, het verhogen van de omtrek van de dijen en billen. Daarom absoluut verboden snoep, snoep, ijs, ontbijtgranen en geraffineerd meel, koolzuurhoudende dranken, junkfood en alcohol;
consumeer veel fruit en groenten: rijk aan vitaminen, vezels en mineralen, fruit en groenten zijn geweldig voor de gezondheid van de darm en voor de lijn, omdat ze weinig calorieën bevatten. Maar pas op voor fruitsuikers: Probeer 2 / maximaal 3 porties per dag te nemen (150 gram per portie = 500 / 600 gram).
Specifieke oefeningen voor de dijen
Muur squats
Leun je rug tegen de muur en zet je voeten uit elkaar, dan buig je benen als zittend op een onzichtbare stoel. Blijf enkele seconden in deze positie en keer dan terug naar de startpositie. Maak 3 of 4 sets van 10 bewegingen, rust een paar seconden tussen elkaar.

Longeren
Staande delen, met je voeten die even breed zijn als je heupen, en terwijl je buikspieren en billen samentrekken, heffen je een voet naar voren, zodat je knie een rechte hoek vormt met de vloer en nooit de grond raakt. Houd deze positie enkele seconden vast en keer vervolgens terug naar de startpositie.

Squat
Staand, met je armen voor je geplaatst en 90 graden verhoogd ten opzichte van je torso, buig je knieën 90 graden, wees voorzichtig om je rug recht te houden en je buik naar binnen, en sta op. Herhaal de oefening 20 of 30 keer.

Have any Question or Comment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *