Hij stak de supermarkt in Porta A Mare in brand: de auteur van het gebaar werd geïdentificeerd


De persoon die verantwoordelijk is voor de brand die aan de vooravond van Augustus is begonnen in de supermarkt Eurospin in Corte Sanac in Pisa is geïdentificeerd. Een man was de winkel binnengegaan met een emmer vol brandbare vloeistof die hij in brand had gestoken voordat hij vluchtte.
Het onderzoek, in de onmiddellijke gang door de onderzoekers van de Digos van het politiebureau van Pisa, hebben de verdachten gericht aan een Italiaanse burger, 58-jarige, een inwoner van de stad, in de dagen voordat de akte werd overgenomen door het beveiligingspersoneel van de supermarkt, omdat het niet had voldaan aan de procedures anti-Covid voorzien door de wet. Voor de detectie van de man kwamen de onderzoekers aan door te luisteren naar mensen die op de hoogte waren van de feiten, de visie van de videobewakingscamera ‘ s en de informatie die uit het gebied werd geleerd.

De verzamelde elementen hebben toegestaan om te vragen en te verkrijgen van de Premier houder van het onderzoek, Dr. Egidio Celano, een decreet van persoonlijke en huiszoeking, uitgevoerd in de eerste ochtend van gisteren door de politie van Digos. De zoektocht toegestaan om te vinden en onderworpen aan inbeslagname materiaal nuttig voor het onderzoek, als beschouwd direct verbonden met de brandgevaarlijke episode. De man werd in een staat van vrijheid gemeld voor de misdaad van schade gevolgd door brand.

Have any Question or Comment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *