Mobiliteit, strijd tegen de ZTL’ smart guys’: installeer de camera ‘ s bij de uitgang aan de poorten


Geïnstalleerd in de afgelopen dagen de camera ‘ s aan de uitgang poorten van de ZTL zones van het historische centrum van Pisa, nadat de gemeente de toestemming van het Ministerie voor vervoer ontvangen, gleed als gevolg van de verandering van de top van het Ministerie. De camera ‘ s, die al geactiveerd en in werking waren, werden geplaatst bij de uitgangspoorten van de Via Cardinale Maffi, Via Santa Bibbiana, Via Manzoni en Via San Francesco.
“De activering van de camera’ s om de uitgangspoorten van de ZTL te controleren – aldus burgemeester Michele Conti – is een andere belofte die door onze administratie wordt gehouden. Na te hebben belast met en uitgevoerd het werk dat nodig is eindelijk hier met de toestemming van het Ministerie van vervoer dat ons in staat zal stellen om een nuttig instrument te activeren om meer en meer nauwkeurige controles die u toevoegt aan de investeringen van technologische aanpassing reeds die ons in staat hebben gesteld om elke passage van de camera ‘ s van de nieuwe generatie uit te rusten die detectietaken van de kentekenplaten garanderen die geen foutmarge laten. Bewoners van het historische centrum en bewoners vragen al vele jaren om dit soort interventie: voor ons waren ze meteen een prioriteit die nu werkelijkheid is geworden”.

“In de beperkte verkeerszone van het historische centrum begint nu een nieuwe fase”, legt de minister van verkeer en stedenbouw van de maximale Dringoli-we hebben het gemaakt om de vervanging van de camera ‘ s geplaatst bij de toegangspunten in de ingang met de laatste generatie van apparaten, en vanaf deze dagen hebben we de elektronische poorten die toegang tot hen te voorkomen geactiveerd, in de zin van het verboden, in de praktijk gebracht door veel automobilisten om het verbod te omzeilen. Vanaf nu zal het dus mogelijk zijn om het aantal aanwezige auto ’s effectiever te beperken en de gebieden met beperkt verkeer in het centrum adequaat te beschermen, van fundamenteel belang voor een leefbaar en veilig Historisch Centrum, geschikt voor voetgangers en fietsers”.

Naast de nieuwe camera ’s bij de uitgangspoorten, is een volledige herziening en vervanging van de camera’ s voor de controle van de ZTL-poorten uitgevoerd, dankzij het gebruik van nieuwe technologieën en software, met een investering van ongeveer 200 duizend euro beheerd door Pisamo. De activering van de nieuwe elektronische poorten, gemaakt door seismic Sistemi uit Florence, heeft gezorgd voor de vervanging van de 17 reeds bestaande camera ’s in de toegangspoorten en de installatie van 4 nieuwe exit camera’ s met de nieuwe vega smart 2HD-opnametoestel. De gegevens verzameld door de kamers, gefilterd tussen witte lijst (dat wil zeggen de platen die vrije toegang tot de Ztl hebben) en zwarte lijst (auto zonder regelmatige toestemming), worden verzonden naar de centrale ZTL van de Gemeentelijke Politie van de gemeente Pisa die ze verwerkt in de tijd die door de huidige wetgeving. De andere nieuwigheid van dit nieuwe systeem is dat in geval van stroomuitval of dataverbinding de camera alle benodigde gegevens blijft opnemen. De continuïteit van de dienst wordt gegarandeerd door de bewaking van de seismische afstandsbediening die, in geval van storingen, de apparatuur controleert door technici ter plaatse te sturen.

Terwijl op de via Santa Bibbiana, Via Manzoni en via San Francesco geen wijzigingen in het verkeer werden doorgevoerd, in de via Cardinale Maffi, heeft de gemeente teruggevallen op het dubbele gevoel van beweging, waardoor de markeringen en het verkeerseiland waarop het systeem werd geïnstalleerd om zowel inkomende als uitgaande te controleren. De dubbele rijrichting werd vastgesteld in het korte gedeelte tussen Largo del Parlascio en de via San Tommaso, terwijl het eenrichtingsverkeer blijft in het vorige gedeelte, dat tussen de Via San Ranierino en de Via San Tommaso. De gemeentelijke politie zal een korte periode van tolerantie toepassen om automobilisten te laten wennen aan verkeersveranderingen en de installatie van nieuwe elektronische poorten.

Have any Question or Comment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *