Sociaal werkers: 42-huurplan om sociale en gezondheidsdiensten te stimuleren


De USL Toscana nord ovest is de uitvoering van het programma van de werkgelegenheid van de 42 maatschappelijk werkers die zal versterken en verbeteren van de structuur van de gezondheidszorg en sociale zorg op het grondgebied, in het bijzonder de functionele eenheden van de geestelijke gezondheid in de kindertijd en adolescentie en de consultors, maar ook de diensten verslavingen, geestelijke gezondheid, volwassenen, ouderen en handicaps. “Dit is een versterking en consolidatie operatie” zegt Laura Brizzi, director of social services bij USL Toscana nord Ovest. “Het is een verbetering omdat het verhoogt het personeel van maatschappelijk werkers met 14 vaste eenheden meer dan de vorige schenking. Het is een consolidatie omdat het de structuur versterkt met de stabilisatie van 7 eenheden, terwijl de resterende 21 vaste medewerkers zullen dienen om gepensioneerde collega ’s te vervangen”.

“Bovendien zijn er 5 andere werknemers in dienst, altijd bestemd voor de wegen van de sociale en gezondheidszorg-vervolgt Brizzi-en tegen het einde van het jaar zijn er nog 5 onbepaalde inzendingen ter vervanging van zoveel pensioneringen”. Een totaal van 10 nieuwe eenheden (een voor elk district gebied) en 5 consultants worden toegewezen aan de functionele geestelijke gezondheid juveniele en adolescente eenheden (ufsmia). Er zullen twee werkgroepen worden opgericht, een voor consultants en een voor geestelijke gezondheid, kindertijd en adolescentie, om nieuwe medewerkers te begeleiden bij het gebruik van bedrijfsprocedures in beide sectoren. “We kunnen dit plan implementeren dankzij de nieuwe regionale ranking en met de mogelijkheid om onmiddellijk degenen die met pensioen gaan te vervangen kunnen we diensten garanderen zonder onderbrekingen”.

Vanuit territoriaal oogpunt, zijn de 42 nieuwe huurlingen, voor onbepaalde tijd verdeeld op een homogene manier in de verschillende zones: 5 in district Apuana, 3 in het district gebied van Lunigiana, een 5 in het district gebied van Piana di Lucca, 1 in het district gebied van de Vallei van de rivier Serchio, en 6 in de Zone district Alta val di cecina-Era, 4 in het district gebied, de valleien van de Etruskische periode, 2 in het district gebied van het eiland Elba, 8 in het district Livorno, 4 in de wijk Versilia.

Have any Question or Comment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *