Stop Snurken, de beste natuurlijke remedies


Veel mensen hebben tijdens de slaap last van snurken, een aandoening die problemen kan veroorzaken voor zowel degenen die snurken als degenen die naast hen slapen. Dit soort problemen kan afhangen van tal van oorzaken, waaronder we vinden:

ademhalingsstoornissen:;
overgewicht;
aanwezigheid van neuspoliepen ;
het nemen van een verkeerde houding tijdens de rust;
verkoudheid en allergieën;
sigarettenrook;
afwijkend neustussenschot;
adenoïden en hypertrofische amandelen;
andere anatomische afwijkingen.
Nachtsnurken is op zich geen ernstig probleem, maar soms kan het invloed hebben op rust en slaap-wake cycli, zowel in het onderwerp dat snurkt als in degenen die naast hem staan. Bovendien kan onjuiste ademhaling ernstiger ongemak veroorzaken, zoals slaapapneu, echte onderbrekingen in de ademhaling die op de lange termijn andere talrijke pathologieën kunnen veroorzaken, waaronder cardiale.

In het geval dat u last heeft van nachtsnurken, is het daarom raadzaam om uw behandelend arts of een specialist (snurken specialist) te raadplegen. Er zijn echter enkele natuurlijke remedies die dit probleem kunnen verslaan of verminderen.

Stop met snurken, natuurlijke remedies
Eerst moet je al die gewoonten vermijden die de situatie kunnen verergeren, zoals roken of alcohol drinken en voedsel dat moeilijk te verteren is. Hulp kan ook komen van het gebruik van een anti-snurk kussen, dat het hoofd hoger houdt waardoor de ademhaling wordt vergemakkelijkt.

Dit zijn de meest effectieve natuurlijke remedies om te stoppen met snurken:

nasale patch, in staat om de luchtstroom uit de neusgaten te verhogen;
kruidenthee van valeriaan, die de kwaliteit van de slaap verbetert;
etherische oliën, die dankzij hun decongestieve, verzachtende en desinfecterende eigenschappen inwerken op de slijmvliezen die de ademhaling vergemakkelijken, zelfs ‘ s nachts.
Een zeer effectieve bereiding is die op basis van essentiële olie van eucalyptus, den, jeneverbes en pepermunt. Meng 25 ml van elk voor een gebruiksklare bereiding. U kunt dan giet een paar druppels op een vochtige doek te worden geplaatst op een radiator of een warmtebron of in een aroma diffuser of ontvochtiger te worden geplaatst in de slaapkamer. Het balsamico-effect van het mengsel zal zich op deze manier door de kamer verspreiden, waardoor verlichting wordt gebracht en de luchtwegen worden geholpen.

Have any Question or Comment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *